HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο αδέρφια σκότωσαν με μαχαιριές τον ξάδερφό τους στην Αθήνα, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν τις 23.00 στην ΕΛ.ΑΣ, μετά τον εντοπισμό ενός αιμόφυρτου άνδρα, με τραύμα στον λαιμό από ...



Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν τις 23.00 στην ΕΛ.ΑΣ, μετά τον εντοπισμό ενός αιμόφυρτου άνδρα, με τραύμα στον λαιμό από μαχαίρι, στα Πατήσια.
Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, έναν 28χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, δύο ώρες μετά το συμβάν, προσήλθαν στο ΑΤ Κυψέλης δύο νεαροί, 17 και 19 ετών, οι οποίοι δήλωσαν ξαδέλφια του θύματος.
Συγκεκριμένα ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.
Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.