HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Καλαβρύτων

Ο Δήμος Καλαβρύτων γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, τριών...



Ο Δήμος Καλαβρύτων γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, τριών (3) ατόμων, για κατεπείγουσες ανάγκες του Σπηλαίου Λιμνών Καστριών.
Υποβολή αιτήσεων – Προθεσμία
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με όλα τα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (prosop@kalavrita.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Καλαβρύτων, Τ.Κ. 25001, Καλάβρυτα. Αρμόδια υπάλληλο Ασπασία Τσιρώνη (τηλ. επικοινωνίας: 2692360422, 2692360413).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έντεκα (11) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων, ήτοι από την Παρασκευή 25-10-2024 έως και τη Δευτέρα 4-11-2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.