HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία

Δύο μεγάλες φωτιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (04.10.2024) στην Ηλεία με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι μεγάλη. Μήνυμα...



Δύο μεγάλες φωτιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (04.10.2024) στην Ηλεία με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι μεγάλη. Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους τριών οικισμών να απομακρυνθούν από την περιοχή. 
Η πρώτη φωτιά καίει δασική έκταση στο Γεράκι Αμαλιάδας στην Ηλεία, με τις φλόγες να επεκτείνονται γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Η άλλη βρίσκεται στην περιοχή Πανόπουλου στον δήμο Λασιώνος. 
«Είναι δύσκολα τα πράγματα, η φωτιά δεν γαλουχείται εύκολα λόγω του δυνατού αέρα. Έχω στείλει όλα τα μηχανήματα της περιφέρειας για να αντιμετωπιστεί η φωτιά, γνωρίζω ότι έχουν καεί δύο σπίτια, στο σημείο πετούν 10 εναέρια μέσα και είμαι συνεχώς σε επικοινωνία με τον κ. Κικίλια» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νικόλαος Κοροβέσης.
«Τα μέτωπα αυτή τη στιγμή είναι τρία. Το ένα είναι προς Χάβαρι, το δεύτερο προς Κρυονέρι και το τρίτο προς Γεράκι. Και τα τρία είναι επικίνδυνα γιατί έχει δυνατό αέρα. Έχουν καεί δύο σπίτια στην περιοχή Μπουμπούνα. Δεν τα προλάβαμε… Τώρα όμως δεν απειλούνται κάποια άλλα σπίτια, εξαρτάται από τον αέρα» είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ήλιδας, Χριστοδουλοπουλος Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.