HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κακοκαιρία Cassandra: Νεκρός ο 52χρονος αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε στο πέρασμά ...



Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Cassandra» στην Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε πριν από λίγο χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.
Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή. Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που “έσπασε”.Ο 52χρονος από την Λεπενού του Δήμου Αγρινίου, ήταν φύλακας σε εργοτάξιο παρασκευής ασφαλτομίγματος, κοντά στην περιοχή Λαγκάδα και όπως όλα δείχνουν παρασύρθηκε, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, από τεράστιους όγκους λασπόνερων χειμάρρου που υπερχείλισε και κατέκλυσε την περιοχή.
Μετά από πολύωρες αναζητήσεις η σορός του βρέθηκε θαμμένη στα λασπόνερα στην περιοχή Ασπροκκλήσια της Λεπενούς.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό του στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.