HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πώς να κάνετε το σαλόνι σας τον πιο cozy χώρο του σπιτιού σας

Ο ερχομός του φθινοπώρου προκαλεί σε πολλούς ανθρώπους την ανάγκη να περνάνε περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους και την ανάγκη για το λεγόμενο...



Ο ερχομός του φθινοπώρου προκαλεί σε πολλούς ανθρώπους την ανάγκη να περνάνε περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους και την ανάγκη για το λεγόμενο χουχούλιασμα. Οι μέρες που σταδιακά μικραίνουν και ο καιρός που πολλές φορές κάνει τις εξόδους πιο δύσκολες είναι ιδανικές ευκαιρίες για να μείνετε σπίτι μόνοι σας ή με παρέα.
Αν έχετε την επιθυμία να μείνετε στο σπίτι σας αλλά οι χώροι δε σας εμπνέουν να νιώσετε ηρεμία και να καλέσετε τους αγαπημένους σας τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές. Ο χώρος στον οποίο θα πρέπει να εστιάσετε αρχικά είναι σίγουρα το σαλόνι σας καθώς αποτελεί το μέρος συγκέντρωσης και χαλάρωσης σε ένα σπίτι. Πάμε να δούμε κάποιες εύκολες και οικονομικές ιδέες για το πως να ανανεώσετε το σαλόνι σας και να το κάνετε τον πιο cozy χώρο του σπιτιού.

Καναπές
Ο καναπές είναι ένα από τα βασικά έπιπλα του χώρου αλλά πολλές φορές από μόνος του δεν είναι αρκετός. Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που αν τα προσθέσετε στον καναπέ σας θα αλλάξετε ριζικά την αισθητική του χώρου. Ξεκινάμε φυσικά από τα μαξιλάρια καναπέ https://hintsdeco.com/collections/diakosmhtika-maksilaria τα οποία όχι μόνο θα δώσουν επιπλέον άνεση αλλά ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χρώματα και πινελιές στο χώρο. Εκτός από τα μαξιλάρια του καναπέ, μπορείτε να προμηθευτείτε και μεγάλες μαξιλάρες για το πάτωμα που θα δημιουργήσουν επιπλέον cosy γωνιές για εσάς και τους καλεσμένους σας. Στη συνέχεια, ένας πολύ καλός τρόπος να προστατεύσετε τον καναπέ σας ή να αλλάξετε το χρώμα και το ύφασμά του με πολύ χαμηλό κόστος είναι να προσθέσετε ένα ριχτάρι. Μπορείτε να το πλύνετε ανά πάσα στιγμή και να εναλλάσσετε τα χρώματα.

Φωτισμός
Ο φωτισμός παίζει πολύ σημαντικό σε κάθε χώρο. Για να δημιουργήσετε ένα cosy κλίμα είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε τους ψυχρούς και έντονους φωτισμούς. Αποφύγετε τα παραδοσιακά φωτιστικά οροφής και επιλέξτε μικρότερα φωτιστικά εσωτερικού χώρου https://hintsdeco.com/collections/fwtistika-eswterikou-xwrou επιδαπέδια ή επιτραπέζια τα οποία θα ανάβετε συνδυαστικά ή το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με το σημείο του χώρου που θέλετε να φωτίσετε. Εναλλακτικοί αλλά εξίσου δημοφιλείς τρόποι φωτισμού είναι τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τα οποία όμως πέρα από το δέντρο σας μπορείτε να τα βάλετε και σε άλλα μέρη για όλο το χρόνο. Τέλος δε μπορούμε από αυτή την κατηγορία να παραλείψουμε τα κεριά. Η φλόγα των κεριών είναι ένας υπέροχος τρόπος να φωτίσετε το σαλόνι αλλά και να του δώσετε ένα πολύ ωραίο άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.