HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
Breaking News

Από την άνοιξη... χειμώνα - Η πρόγνωση του καιρού έως την Πέμπτη 20 Μαρτίου

Μεγάλες εναλλαγές στο σκηνικό του καιρού φαίνεται πως κρύβει ο φετινός Μάρτης, καθώς από το ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο με τους 25 βαθμούς Κε...



Μεγάλες εναλλαγές στο σκηνικό του καιρού φαίνεται πως κρύβει ο φετινός Μάρτης, καθώς από το ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο με τους 25 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να πάμε σε τσουχτερό κρύο από τις αρχές της εβδομάδας.
Η πρόγνωση του καιρού έως την Πέμπτη 20 Μαρτίου
Δευτέρα 17 Μαρτίου
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και βόρεια, όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στα βόρεια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 και στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξης των 3 με 5 βαθμών Κελσίου. Θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 βαθμούς, στα δυτικά τους 16 με 18, στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Τρίτη 18 Μαρτίου
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα το βράδυ κατά τόπους στα ανατολικα τμήματα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ και από το μεσημέρι θα ενισχυθούν στο βόρειο Αιγαίο στα 8 και πιθανώς τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση της τάξης των 6 με 8 βαθμών Κελσίου.
Τετάρτη 19 Μαρτίου
Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη και το νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, τα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Πέμπτη 20 Μαρτίου
Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6, και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα το πρωί 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.