HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τι έγραψε Ιάπωνας δημοσιογράφος για τον οδοντωτό...

"μίνι Grand Canyon!" χαρακτήρισε τον Βουραϊκό ο Ιάπωνας δημοσιογράφος απεσταλμένος μεγάλου ταξιδιωτικού portal της Ιαπωνίας που ήρ...

"μίνι Grand Canyon!" χαρακτήρισε τον Βουραϊκό ο Ιάπωνας δημοσιογράφος απεσταλμένος μεγάλου ταξιδιωτικού portal της Ιαπωνίας που ήρθε στην Ελλάδα για να καταγράψη της ομορφιές της.
Αναδημοσιέυουμε το οδοιπορικό του και συγχωρίστε μας για την οχι και τόσο καλή μετάφραση......
"Τώρα, το αποκορύφωμα αυτού του ταξιδιού στην Ελλάδα.Ήταν ψιλοβρόχι την προηγούμενη ημέρα, Κυριακή είναι μια ηλιόλουστη βόλτα την ημέρα! Ελληνική χειμώνες είναι πολλή βροχή, το βαθύ μπλε του ουρανού διέδιδε το πρωί. Μονόδρομη φορά διαδρομή περίπου 22 χιλιομέτρων, περίπου 1 ώρα. 28 λεπτά από τις 9:00 Karavurita σταθμούς, εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι από λεπτά Diakoputo 15:11, 28 λεπτά από την εξωτερική εννέα αλλά ήταν εντάξει, το ταξίδι της επιστροφής θα είναι 15:11 λεπτά και πλήρη. Κρατημένες θέσεις είναι δημοφιλή, επειδή, είναι πιθανό να έχει πολύ κόσμο τα Σαββατοκύριακα. Έτσι, το εισιτήριο μετ 'επιστροφής από Diakofuto από 33 λεπτά έως 12 ώρες από το ακόλουθο κείμενο (19 ευρώ το άτομο) που έχει αγοραστεί.

Αυτό το τραίνο "Odondotosu" ονομάζεται το δόντι τρένο και κυριολεκτικά, δαγκώνει το σιδηρόδρομο. Επίσης γνωστό ως τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, τις ράγες που στη μέση των δοντιών του σιδηροδρομικού 2 (κάτω αριστερά), σιδηροδρομικές και μια απότομη πλαγιά αναρρίχηση εργαλεία για να δαγκώσει εγκατασταθεί στο κάτω μέρος του οχήματος.
Ήθελα να ταξιδέψει σε όλο αυτόν τον τομέα για πολλά χρόνια. Η τελευταία μοντέλα οχημάτων, η ελβετική εταιρεία Stadler τα πράγματα άλλαξαν. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καθαρά μπλε ευρύτερη θέση στο παράθυρο (κάτω δεξιά). Τα παλαιότερα οχήματα που χρησιμοποιούνται ήδη περισσότερα από 40 χρόνια, τα ξύλινα καθίσματα. Πιο συναισθηματική, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήθελα ότι φαίνεται να υπάρχει αρκετά επώδυνο ισχία λικνίζοντας τους ήχους. Συναντάμε ένα ζευγάρι από την αμερικανική
Το αμερικανικό ζευγάρι ήταν ενθουσιασμένος "μίνι Grand Canyon!" Ήταν φώναξε, και το φαράγγι Βουραϊκού εμφανίστηκαν όλο και πιο περίεργο σχήμα πετρώματα, ή αρκετά για να αγγίξετε την διαφαινόμενη τείχη βράχο ριγέ, ή μακριά και συναρπαστική. Το εντυπωσιακό τοπίο επεκτείνεται. Σκοτεινιάζει ξαφνικά έβγαλε ενός μικρού τούνελ σκαμμένα στο βράχο, βυθισμένο σήραγγες που λείπουν στιγμές, καταπληκτική θέα και επεκτείνεται σε ένα φλας, φαίνεται σαν μια έλξη Disneyland. Τρέχει μακριά να καταπιεί σαν ένα φορτηγό ροκ μπορεί να έχουν παρόμοια τρένο της Kurobe φαράγγι.
Είδα το σταθμό και σταθμό του χωριού στάση Ζαχλωρού.
 …….. Αυτή η κοιλάδα είναι τόσο όμορφη φυσική ομορφιά1 ώρα ακολουθούμενη από ένα υπέροχο τοπίο γρήγορα. Ξαφνική αλλαγή στο τοπίο από τη βραχώδη ορεινή πόλη άνοιξε……………………………………………………. Τα καθίσματα πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν τον προσανατολισμό, την κατεύθυνση του ταξιδιού ήταν η ίδια τύχη. Το Σαββατοκύριακο είναι συσκευασμένο σε ένα βιβλίο ή ακόμη και εκείνη την ημέρα, οι φτωχοί άνθρωποι θα αντιστρέψει το κάθισμα θα πρέπει να πάρω τα εισιτήρια νωρίς. Το τοπίο της εξουσίας προς τα έξω Mitoremashita ούτως ή άλλως, μετ 'επιστροφής, "Έρχεται απλά εξέχει σχεδόν τους βράχους!" Και να θυμάστε, αλλά αρκετά συναρπαστική.
Πολλές οικογένειες, παιδιά, κυρίως αγόρια ήταν γαντζωμένα
Μετά έρχονται πίσω να Καλάβρυτα, όπου  αφού παρετε ένα μεσημεριανό γεύμα συνεχίατε να εξερευνήτε την πόλη πάλι, και να αγοράσετε αναμνηστικά. Δεδομένου ότι πολλοί αγρότες στην περιοχή αυτή είναι γνωστή για το κρέας του. Το κρέας που έφαγα, υπέροχη γεύση πολύ φρέσκο και απλό, δεν είναι καθόλου την ανησυχία του για μυρωδιά.  κοτόπουλο με ντομάτα και ζυμαρικά, καθώς επίσης, ένα στιφάδο από κατσικίσιο κρέας αυγολέμονο, και οι δύο είχαν μια καλή γεύση του κρέατος που θα λιώσει.
Αυτή η περιοχή είναι εξαιρετικά φρέσκα λαχανικά, μπορείτε να απολαύσετε την αυθεντική γεύση των λαχανικών στη σαλάτα. Αυτή τη σεζόν, να πάρει το τεμαχισμένο καρότο και σαλάτα λάχανο στην εποχή πουθενά, εντελώς διαφορετική από τη γλυκύτητα των λαχανικών από το να φάτε στην Αθήνα.

Σχετικά νέα στην όμορφη πλατεία εκκλησία και τον κεντρικό δρόμο είναι ένα κατάστημα με σουβενίρ, ταβέρνες, καταστήματα και καφετέριες. Περίπατος στα σοκάκια με ελληνικά βότανα,  Chai • Του • Vunu (τσάι του βουνού), συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων ειδών βότανα, τυριά ειδικότητας, φασόλια, κάστανα, καρύδια, μέλι, τριαντάφυλλο Guriko • Kutariu (κουτάλι • βρασμένα γλυκά, φρούτα και σιρόπι) και το οποίο πωλείται.
Το ελληνικό μέλι είναι νόστιμα με μακρά ιστορία της μελισσοκομίας στην Ευρώπη με origami. Όταν ήμουν στην Ιαπωνία, αλλά δεν τρώνε πολύ, αγάπησε στην Ελλάδα. Το μέλι είναι το πιο διάσημο από τη στιγμή βρίσκεται κοντά όταν έρχομαι για να αγοράσει το απόλυτο Καλάβρυτα, καστανιές και πεύκα, το μέλι ελάτης. Άλλα μέλι είναι διαφανής, ημιδιαφανής και μόνο έλατα, με το γάλα όπως το γάλα με γεύση καφέ (κάτω δεξιά). Στην Αθήνα υπάρχουν αποθέματα των διαφόρων ειδών μελιού στα σούπερ μάρκετ, απλά βάλτε Temasen ελάτης. Έτσι, η Αθήνα είναι μερικές φορές Laiki agora (Ανοικτής Αγοράς) να αγοράσει από τα καταστήματα και να βρούμε την κατεύθυνση χωρίς λείπουν τα Καλάβρυτα. Πολύ νόστιμη γεύση γαλακτώδη, βάλτε τα καρύδια σε γιαούρτι, το μέλι και θα πάρετε αυτό ως ένα όνειρο πια ... νόστιμα. ΕΛΑΤΗ ΜΕΛΙ συνήθεις (Meri • Erati) και έχει γράψει, νομίζω για να δείτε ότι το χρώμα είναι αδιαφανές.

Τρένο, τοπίο και ένα απολαυστικό τοπίο σε ένα υπέροχο ταξίδι." παραπέμποντας τους αναγνώστες σε περισσότερες πληροφορίες στο http://www.odontotos.com/ και να επισκεφτούν τα Καλάβρυτα.... 
http://tokuhain.arukikata.co.jp


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.