HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μηχανήματα του ΄70 ο εκχιονισμός στα Καλάβρυτα

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τον τρόπο που γίνεται ο εκχιονισμός στα Καλάβρυτα, μια μέρα μετά από τις πολύ σωστές επισημάνσ...

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τον τρόπο που γίνεται ο εκχιονισμός στα Καλάβρυτα, μια μέρα μετά από τις πολύ σωστές επισημάνσεις που έκανε με επιστολή του ο συμπολίτης μας Αλέξης Λεχουρίτης http://lehouri.blogspot.com/2011/01/blog-post_5981.html.
Ξαναγυρίσαμε πολλές δεκαετίες στα μέσα και στον τρόπο....και ενώ πέρσι διαθέταμε σύγχρονα μηχανήματα,φέτος μας στέλνουν και εκχονιστικά της πάλε ποτέ ΜΟΜΑ και χωρίς ...λεπίδα εκχιονισμού, ενώ οι πέτρες ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να κάνουν τη ζωή δύσκολη και επικύνδυνη στους οδηγούς
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ (28/1/2011)


1 σχόλιο

  1. οι επαγγελματιες των καλαβρυτων στεναζουν απο την κριση και τωρα που ειδαμε λιγο χιονι και ειπαμε να γελασουμε λιγο, αρχισε το θεατρο του παραλογου απο την περιφερεια και τον εκλεκτο περιφερειαρχη μας. ελεος πια μονο η ψηφος σας νοιαζει ? τιποτα αλλο ?

    αγανακτισμενος επαγγελματιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.