HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Σοποτό το κύπελλο καλαθοσφαίρισης Καλαβρύτων - Στα Αγράμπελα το αντίστοιχο των νέων

"Ξανά Στο Σοποτό Το Κύπελλο..." Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 13ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καλαβρύτων στο γήπεδο ...

"Ξανά Στο Σοποτό Το Κύπελλο..."
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 13ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καλαβρύτων στο γήπεδο των "ΣΕΙΡΩΝ".Οι ομάδες που συμμετείχαν πρόσφεραν στον κόσμο και τις τρείς μέρες του τουρνουά, πάθος, ένταση και καλό μπάσκετ!!!
Νικήτρια και φέτος στο τουρνουά είναι η ομάδα του ΣΟΠΟΤΟΥ που επικράτησε στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο το ΛΕΧΟΥΡΙ με το τελικό σκόρ 57-48!!Να υπενθυμίσουμε οτι την δεύτερη μέρα του τουρνουά επικράτησε άνετα το ΣΟΠΟΤΟ με αντίπαλο τα ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ με σκόρ 67-48!!Οι ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά ήταν: ΣΕΙΡΕΣ, ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ, ΛΕΧΟΥΡΙ, ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ και ΣΟΠΟΤΟ.
Να δώσουμε πολλές ευχαριστίες στους διοργανωτές του τουρνουά αλλά και στον Δήμο Καλαβρύτων που για πρώτη φορα στήριξε και ελπίζουμε να στηρίζει με περισσότερη βοήθεια τον συγκεκριμένο θεσμό.
Ευχή όλων των Σοποτινών το επόμενο τουρνουά να πραγματοποιήθει στο νέο γήπεδο του ΣΟΠΟΤΟΥ!!!
Να σημειώσουμε και την επιτυχία της ομάδας νέων των Αγράμπελων που στο αντίστοιχο τουρνουά των νέων που πραγματοποιήθηκε στο Λεχούρι κατέκτησε το κύπελλο νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του Λεχουρίου
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΠΟΤΟΥ
Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ
ΣΗΜ οι εμφανίσεις της ομάδας του ΣΟΠΟΤΟΥ ήταν μια ευγενική χορηγία απο το κατάστημα αθλητικών ειδών "SPORTSCENTER" Μουρούζη 11, ΠΑΤΡΑ!!

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.