HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αθήνα τίμησε το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Σε μία σεμνή τελετή ο Δήμος Αθηναίων και η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας τίμησαν τη μνήμη του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κάνοντας τα α...



Σε μία σεμνή τελετή ο Δήμος Αθηναίων και η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας τίμησαν τη μνήμη του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κάνοντας τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης αναμνηστικής πλάκας «Εις Μνήμην Ολοκαυτώματος Καλαβρύτων» στην πλατεία "Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος" στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Αθηναίων κ. Γεώργιος Κομίνης, Καλαβρύτων κ. Γιώργιος Λαζουράς, Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Βουλευτής Αχαΐας  κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Σωτήριος Τσενές, ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Γεώργιος Κοσμάς, o τ.Δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημήτρης Μπέης, ο  εκπρόσωπος των Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαρίλαος Ερμείδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Χουλιάρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Μαγκαφάς, ο πρόεδρος των εν Αθήναις Κερτεζιτών κ. Νίκος Κωσταντακόπουλος και πλήθος κόσμου.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Κομίνης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς και ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ.Σ.Τσενές. Ακολούθησε Κατάθεση στεφάνων. - Σιγή ενός λεπτού. και η Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου από την φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων. 

Παραλειπόμενα:

* Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων δώρησε στον κ. Κομίνη εκ μέρους των Καλαβρύτων αντίγραφο γλυπτού του μνημείου της Καλαβρυτινής μάνας και ένα πίνακα με το ίδιο γλυπτό. 
* Σε συνομιλία που είχαμε με την συμπατριώτισσα μας γνωστή ηθοποιό και δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων με τον συνδυασμό "Ανοιχτή Πόλη", κ. Μαρία Κανελλοπούλου μας επισήμανε ότι κανένας εκ των ομιλητών της εκδήλωσης δεν συνδύασε το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα με την σημερινή κατάσταση της χώρας μας, στην συνομιλία παρενέβη ο κ.Λαζουράς ο οποίος μας προέτρεψε να παρακολουθήσουμε την αυριανή (13/12) ομιλία του στα Καλάβρυτα. 
* Τα πηγαδάκια των Καλαβρυτινών έδιναν και έπαιρναν οι περισσότεροι δε έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο....ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS 


ΒΙΝΤΕΟ:



Φωτορεπορτάζ
























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.