HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαγεία! - Βολτούλες στη Νεραϊδοράχη στα 2300m

Μας έχουν χαρίσει τέλεις φωτογραφίες και μοναδικά βίντεο οι καλοί μας φίλοι από το drflight.blogspot.gr Σήμερα ένα πραγματικά πανέμορ...

Μας έχουν χαρίσει τέλεις φωτογραφίες και μοναδικά βίντεο οι καλοί μας φίλοι από το drflight.blogspot.gr Σήμερα ένα πραγματικά πανέμορφο βιντεάκι που τράβηξε χθες Παρασκευή 2 Μαρτίου 2013 στον Χελμό ο Μik (Μιχάλης Ζιώτης). O Μιχάλης πετάει με το Speed Flying -ένα πολύ μικρό και γρήγορο για όσους δεν γνωρίζουν Αλεξίπτωτο Πλαγιάς - αλλά το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο που βλέπουμε πετάει μία ψηλή πτήση σαν ένα κανονικό παραπέντε και η θέα πάνω από το κατάλευκο τοπίο της κορυφής του Χελμού είναι απλά μαγική.
Η Νεραιδόραχη, το χιονοδρομικό και η καθαρή λωρίδα που βλέπουμε κάτω χαμηλά είναι το πάρκινγκ του χιονοδρομικού, αυτό που οι φίλοι μας της Γενικής Αεροπορίας και των Υπερελαφρών ονομάζουν ''το Ελληνικό Altiport'', ξέρουν αυτοί γιατί!
Μαζί με τον Μιχάλη και  ο Marsel (φαίνεται με το κράνος στην αρχή του βίντεο). Τρείς πτήσεις έβαλε ο Marsel χθες -με το Rush 2 της Ozone- στον Χελμό και προσγείωση στο πάρκινγκ.
Μik (Μιχάλη Ζιώτη) και drflight.blogspot.gr Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!!


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.