HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτη επίσημη παρουσίαση στο τραγούδι του Ξενοχρήστου

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συμπατριώτες μας ότι: Την Δευτέρα 27-Μαΐου 2013 και ώρα 19.00 , στην αίθουσα Μ. Ευεργετών του Μεγάρου της ...

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συμπατριώτες μας ότι: Την Δευτέρα 27-Μαΐου 2013 και ώρα 19.00, στην αίθουσα Μ. Ευεργετών του Μεγάρου της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» (οδός Ευριπίδου 12) στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Μνήμη Βυζαντίου και το Γενέθλιον του Νέου Ελληνισμού».
Την εκδήλωση αυτή θα τιμήσει με την παρουσία του και η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄.
Εκεί μεταξύ των άλλων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι του θρυλικού Καμενιανίτη οπλαρχηγού του 1821 Ξενοχρήστου, σε στίχους Κωνσταντίνου Νικολόπουλου-Καμενιανίτη, το οποίο έχει μελοποιήσει και τραγουδάει ο μουσικολογιώτατος Παπα-Χρήστος Κυριακόπουλος .
Καλούνται όλοι οι συγχωριανοί και συμπατριώτες- τιμητές του ήρωα Ξενοχρήστου, καθώς και της παράδοσής μας να λαμπρύνουν με την παρουσία τους την εν λόγω εκδήλωση.

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος- Καμενιανίτης

Διαβάστε για το τραγούδι του Ξενοχρήτσου ΕΔΩ 



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.