HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία η εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας για την 25η Μαρτίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών για την επέτειο της 25η Μαρτίου στη Διακίδειο Σ...



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών για την επέτειο της 25η Μαρτίου στη Διακίδειο Σχολή Λαού που ηταν κατάμεστη. 
Μετά τον σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του συλλόγου κ. Κατερίνας Ασημακοπούλου, τον πανηγυρικό της ημέρα εκφώνησε η Φιλόλογος κα. Κολώνα-Κρούπη Ελευθερία, με θέμα: "Οι Παραμονές και η Κλιμάκωση του Μεγάλου Σηκωμού"
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, o Νικόλαος Μαγκαφάς ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαβρύτων, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου. 
Ήταν η πρώτη εκδήλωση μετά την απώλεια του προέδρου του συλλόγου Αθανασίου Φραντζή και η συγκίνηση ήταν διάχυτη απ όλα τα μέλη του συλλόγου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.